THEEJATER|MUDATO

Association sans but lucratif


Dénomination : THEEJATER|MUDATO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 843.841.701

Publication

05/03/2012
ÿþ MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I111 I1 11llI 11'i II'iI II 1liI I 11i

" iaosozse*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TheejaterlMUDATO

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kweepeerstraat 51, 9032 Wondelgem

Onderwerp akte

V.

beh. aai Bel

Staa

OPRICHTING

Ondergetekenden,

1.van der Sluis Christophe Kweepeerstraat 51, 9032 Wondelgem

2.Berkes Amilcar Eendrachtstraat 134, 9000 Gent

3.Steenacker Elien Kweepeerstraat 51, 9032 Wondelgem

4.Steenacker Jolijn Meulesteedsesteenweg 95, 9000 Gent

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de

wet van 27 juni 1921 (hierna de "VZW-wet"), met de hiernavolgende statuten.

STATUTEN

TITEL I: Naam, zetel, doel, duur

Art.1 De vereniging draagt de naam: "Theejater I MUDATO"

Art.2De zetel van de vereniging is gevestigd te 9032 Wondelgem, Kweepeerstraat 51, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

Indien dit nodig mocht blijken, kan hij door de algemene vergadering, die hierover beslist met een. meerderheid van twee derde van de stemmen, om het even waar gevestigd worden op het grondgebied van de regio Oost-Vlaanderen.

Art.3De vereniging heeft tot doel het organiseren en stimuleren van voorstellingen van podiumkunsten op het grondgebied van de regio Vlaanderen.

Daaruit kunnen ook toerende producties ontstaan, die over geheel Europa mogen gebracht worden. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen zamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

Art.4De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOL) 2.2

TITEL Il; Het lidmaatschap

Art.6De vereniging is samengesteld uit diegenen die de vzw hebben opgericht (leden) en diegenen die later door de raad van bestuur worden aanvaard (toegetreden leden). Het aantal leden is onbeperkt, maar moeten ten minste vijf bedragen.

De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door de statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Art.60m lid te kunnen worden moeten de kandidaten hun kandidaatstelling richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. De raad van bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als lid op haar eerstvolgende vergadering, met een termijn van uiterlijk drie maanden. Deze beslissing wordt genomen met een meerderheid van de aanwezige leden,

Art.7§1. De leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken door middel van een gewone brief of e-mail te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het ontslag wordt effectief één maand na dit bericht.

§2. Ais een lid handelt in strijd met de doelstellingen van de vzw, kan diens lidmaatschap op voorstel van de raad van bestuur worden beëindigd door een bijzonder besluit van de algemene vergadering, waarop tenminste de helft van de leden aanwezig zijn en waarbij de voor beslissing een twee derden meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden vereist is.

§3. Degenen die om welke reden ook, zijn hoedanigheid van lid verliest, noch zijn erfgenamen, kunnen aanspraak maken op het vermogen van de vzw, noch op de door hem of haar afgestane voorwerpen of goederen, noch op de terugbetaling van eventuele gestorte bijdragen.

Art.8De jaarlijkse bijdrage van de leden is vastgesteld op een maximum van ¬ 100,00 en wordt jaarlijks door de algemene vergadering vastgelegd. Dit bepaalde bedrag staat genoteerd in het verslag van deze vergadering.

Art.9§1. Het jaarlijkse lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur

§2. De artikels 6, 7 en 8 van onderhavige statuten zijn ook toepasselijk voor toegetreden leden.

Hierbij moeten de woorden "lid" of leden" vervangen worden door de woorden °toegetreden lid" of

"toegetreden leden".

TITEL III: De algemene vergadering

Art.10§1. De algemene vergadering bestaat uit aile leden en is het hoogste gezagsorgaan van de vzw.

Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een

raadgevend stemrecht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de

ondervoorzitter, bij afwezigheid van voorgenoemde persoon.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts

één

ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering

§2. De algemene vergadering is bevoegd inzake:

1° Het wijzigen van de statuten

2° Het benoemen en afzetten van de bestuurders

3° De kwijting aan de bestuurders

4° Het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen

5° Het vrijwillig ontbinden van de vereniging

6° De uitsluiting van leden

7° Het vastleggen van de huishoudelijke reglementen

8° Het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage van de leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOE]2.2

Art.11§1, De leden warden ten minste één keer per jaar bijeengeroepen in een gewone algemene vergadering. Op deze samenkomsten worden de werkingsverslagen en de rekeningen van het voorbije boekingsjaar, evenals de begroting voor het volgende boekingsjaar ter goedkeuring voorgelegd. De goedkeuring van de rekeningen geldt als kwijting aan de raad van bestuur. Het boekingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

§2. De raad van bestuur kan buitengewone algemene vergaderingen beleggen telkens hij dit nuttig acht, Hij moet daartoe overgaan wanneer een vijfde van de leden van de algemene vergadering daarom schriftelijk verzoekt bij de voorzitter met opgave van de te bespreken agenda. De gevraagde bijeenkomst moet plaatsvinden binnen de maand na het indienen van het verzoek.

Art.12§1. De oproepingsbrieven worden ondertekend door de voorzitter of bij ontstentenis door de ondervoorzitter. De uitnodigingen worden ten minste acht dagen voor de samenkomst verstuurd aan de leden per brief of per e-mail. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats en behelst de dagorde die opgesteld werd door de raad van bestuur.

§2, Op de dagorde moet elk voorstel worden ingeschreven dat minstens veertien dagen voor de vergadering schriftelijk per brief of e-mail door een lid van de algemene vergadering wordt ingediend bij de voorzitter.

Art.13§1. Behoudens de gevallen waarin de wet van 2 mei 2002 er anders over beschikt, beslist de algemene vergadering geldig, welke ook het aantal aanwezigen zij. Elk stemgerechtigd lid, beschikt over één stem.

§2. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van geldig uitgebrachte stemmen, behalve in de gevallen bepaald door de wet van 2 mei 2002 of onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is de door de voorzitter uitgebrachte stem doorslaggevend.

Art.14§1. De beslissingen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register ingeschreven onder de vorm van een verslag, dat door de secretaris en de leden die zulks aanvragen ondertekend en op de maatschappelijke zetel van de vereniging ter inzage van aile belangstellenden bewaard. De beslissingen die derden aanbelangen, zullen hen meegedeeld worden indien ze erom vragen, door middel van een door de voorzitter of beheerders gelijkluikend verklaard afschrift.

§2, Het verslag van de algemene vergadering dient ten laatste 5 dagen na de feitelijke vergadering ingediend te zijn bij de voorzitter en mits diens handtekening in het register geregistreerd te staan. Het register is met de hand genummerd per pagina.

TiTEL IV: De raad van bestuur

Art.15§1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste vijf leden. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaten kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

§2, De raad van bestuur wordt verkozen bij geheime stemming met gewone meerderheid door de leden van de algemene vergadering. De bestuurders worden nadien benoemd voor een termijn van twee jaar,

§3. Bij aanvang van een nieuwe termijn zijn alle bestuurders uittredend doch herkiesbaar. Bij niet vernieuwen van de mandaten van de bestuurders op het voorziene tijdstip blijven deze in dienst tot op het ogenblik dat in de vervanging wordt voorzien.

Art.16§1. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de ondervoorzitter, bij afwezigheid van voorgenoemde persoon.

§2, De raad kan slecht geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is, Indien dit niet het geval is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (de helft plus één, onthoudingen warden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter, of degene die hem vervangt, doorslaggevend.

§3. ledere bestuurder kan op een schriftelijk wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

ivioD 22

§4. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. De regels opgenomen in voorgaande paragrafen van dit artikel zijn van overeenkomstige toepassing,

§5. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening,

Art.17§1. De raad van bestuur heeft in zijn bevoegdheid alles wat niet door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering.

§2. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging overdragen aan een gedelegeerd bestuurder, gekozen onder zijn leden, en van wie hij de bevoegdheid vaststelt. Hij mag evenzo alle bijzondere bevoegdheden overdragen aan eender welke mandataris gekozen onder zijn leden. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

§3. Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder.

§4. De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag,

aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden in zijn functie als gedelegeerd bestuurder,

Art.18De artikels 11, 12 en 13 van onderhavige statuten zijn ook toepasselijk op de samenkomsten van de raad van bestuur. Hierbij moeten de woorden "algemene vergadering" vervangen worden door de woorden "raad van bestuur".

TITEL V: Ontbinding, vereffening.

Art,19ln geval van vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Art.201n elk geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij rechterlijke, wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief, na het vereffenen van de schulden, besteed aan een vereniging waarvan het doel zoveel mogelijk gelijk is aan dit van de huidige vereniging hetwelk door de algemene vergadering zal aangeduid worden.

Art.21Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijk bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

TITEL VI: Begrotingen  Rekeningen

Art.22§1: Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december

§2. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening n begroting, spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

§3. De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Luik B - Vervolg



OVERGANGSBEPALINGEN

1.Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting, zijnde 18 december 2011 tot 31 december 2012.

2.Oatum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in december 2012, een jaar na oprichting,

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig volgende besluiten:

a)wordt de functie van bestuurder benoemd

-van der Sluis Christophe -Amilcar Berkes -Steenacker Jolijn -Steenacker Elien Kweepeerstraat 51, 9032 Wondelgem Eendrachtstraat 134, 9000 Gent Meulesteedsesteenweg 95, 9000 Gent Kweepeerstraat 51, 9032 Wondergem (° 0110111987, Gent) (° 01/02/1987, Zwolle) (' 05/10/1989, Gent) (0 18105/19137, Gent)

b)Binnen het bestuur werd volgende functieverdeling gemaakt:

-van der Sluis Christophe voorzitter

-Amilcar Berkes ondervoorzitter

-Steenacker Jolijn secretaris

-Steenacker Elien penningmeester

c) De opdracht van bestuurder is onbezoldigd.

Goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te Wondelgem op zondag 18 december 2011, in drie exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent. Het derde exemplaar wordt, met toevoeging van een stempel, door de Rechtbank van Koophandel te Gent terug gezonden naar de zetel van Theejater I MUDATO.

Ondertekend, met `gelezen en goedgekeurd', door de oprichters:

van der Sluis Christophe, voorzitter

Berkes Amilcar, ondervoorzitter

Steenacker Elien, penningmeester

Steenacker Jolijn, secretaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Twee exemplaren van de statuten

- Detail van betalingsverrichting: betaling aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0843.841.701

Benaming

(voluit) : Theejater MUDATO

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kweepeerstraat 51, 9032 Wondelgem

Onderwerp akte : ontbinding en vereffening

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van maandag 8 juni 2015 werd beslist de vzw

Theejater MuDATO gevestigd te Kweepeerstraat 51, 9032 Wondelgem in ontbinding te stellen,

Er zijn geen activiteiten meer. Zodoende wordt beslist tot vereffening van de vzw.

Er is tevens geen activa noch passiva.

De vzw wordt gesloten.

van der Sluis Christophe, voorzitter

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de Algemene Buitengewonde Vergadering op 8 juni 2015

Detail van betalingsverrichting: betaling aan het Belgisch Staatsblad.

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

., J--d G:.m

I 7 2Û-ki

~ ~ r

~ 1.i

Y,{~~,~, i ~r te `l~ G'a~dT

~ --

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THEEJATER|MUDATO

Adresse
KWEEPEERSTRAAT 51 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande